LaBassine

 


Velkommen til det virtuelle hjem for La Bassine.


Her vil du kunne læse om vores strabadser inden afgang, og om alle de eventyr vi skal ud og opleve de næste år. Der er også mulighed for se tilhørende billeder, både af bådens istandsættelse og de fremmede himmelstrøg.


The boat is for sale - please contact af.labassine@gmail.com


Her blot en lille kommentarer vedrørende


2015

Turen i år går fra Mytillini over Limnos og “de tre fingre på hovedlandet omkring Thessaloniki til dito. Lykke og ungerne kommer ombord i slutning af juni og vi planlægger at sejle til de nordlige Sporader. Vi skal være i Frankrig i en måneds tid (juli/august) sammen med Kenneth og Sofie. Derefter kommer vi tilbage og sejler ned mod øen Evia og sejler mellem denne ø og selve hovedlandet ned mod Athen. Vi har endnu ikke planlagt hvor vi skal overvintre.


Lahaina - Atlantic Odyssey

Vi deltog i Atlantic Odyssey på Lahaina (Ole Baadsgaard og Jette Nolsøe), der skulle have båden til Caribien, da de også ønsker at udforske dette område. Turen var på cirka 3.000 nm


2014

I slutningen af april sejlede vi udfra Finike i Tyrkiet. Vi sejlede nordpå op langs kysten og har besøgt mange smukke steder op til Göcek. Derudover har vi også besøgt mange af de skønne græske øer, vi har dog tilbragt en del tid på Symi, som nok er blevet vores perle. Videre til Tilos og bevægede os stille og roligt op til Lespos hvor vi har overvintret 2014-2015. Turen var på cirka 1.100 nm


2013

I slutningen af maj startede vi turen at gå mod det græske, nærmere til det joniske. Vi tog turen fra Rocella på østsiden af Italien og over til øen Paxos. Vi var i det joniske i cirka to måneder og derefter gik turen vej ned om Pelepones. Fra det sydlige Pelepones gik vi ned mod Kreta og videre over mod det tyrkiske, hvor vi overvintrede i 2013-2014 i Tyrkiet. Turen var på cirka 1.800 nm.


2012

I begyndelsen af maj startede vi fra Leucate og gik tværs over Golf de Lion til Marseille. Vi fulgte den franske kyst og den italienske med en afstikker til Toscana i bil sammen med Villy og Britta. Derefter gik vi til Elba og Capraia, og videre til Korsika, Sardinien og til slut Sicilien, hvor båden gik i vinterhi i Marina di Ragusa. Turen var på cirka 2.000 nm.


2011

Den 15. juni gik turen videre til Middelhavet gennem Gibraltar strædet. Vort første mål var Mallorca, hvor vi ankom den 21. juni og hvor vi regner med at være i ca. to måneder. Derefter gik turen videre op til Frankrig, hvor vi har lagt båden på land i Leucate ca. 40 km fra vores hus i Latour. Turen var på cirka 2.200 nm.


2010

Turen startede fra Fåborg den 2. maj og vi endte i Portugal den 1. oktober. Efter at havde sejlet ned langs vestkysten og ind i biscayen og langs den spanske nordkyst for at ende ved vort første mål Lissabon. Turen var på cirka 2.600 nm.